Самбука - лікер, винайдений італійцем. Його смак - результат змішування трав, спиртів та вин. Завдяки цьому напій в міру солодкий, поєднує свіжість лимону й анісу.
Має тонкий приємний аромат та чудовий золотистий відтінок. Ви отримаєте 1 літр напою, міцність якого 40-45%.
Інгредієнти спецій, що надають смаку та аромату: аніс, цедра лимона та апельсина, бадьян, фенхель, бузина чорна.
Спосіб приготування
Приготування напою не потребує багато зусиль. Воду наливаємо в каструлю, сюди ж слід засипати інгредієнти з упаковки. Доводимо суміш до кипіння та додаємо цукор. Варити потрібно до повного розчинення цукру та потримати на малому вогні ще 15 хвилин. До цієї гарячої суміші додаємо алкоголь. Накрийте та витримайте розчин під кришкою ще годину для настоювання.
Коли рідина охолоне, її слід процідити через марлю та перелити в ємність, що герметично закривається.
Скуштувати ваш напій ви можете прямо зараз. Проте краще смак розкривається через один-два тижні. Ви можете ще раз профільтрувати настій. Ось і все - ваша самбука готова.
- Ціна: 90 ₴