Tannin - являє собою аморфний порошок світло-жовтого або жовто-бурого кольору, терпкий на смак і легко розчинний у воді. У виноробстві застосовується для поліпшення складу і смаку вин, надаючи винам терпкість, повноту смаку і покращуючи їх ароматичні якості. Танін також здатний взаємодіяти з компонентами вина і прискорювати його освітлення, випадаючи в осад. Танін також підвищує якість та органолептичні властивості вина. Таніни виробляються з добірних сортів дуба, що це повністю натуральний і екологічно чистий продукт, не містить яких-небудь хімічних добавок.
При застосуванні танін треба розмішати в готовому вині і залишити на 2-3 дні. Дозування: 5г/25л.
Зберігати таніни слід в закритому сухому приміщенні.
- Ціна: 45 ₴