Potassium metabisulfite 10g використовують у промисловості для пригнічення диких дріжджів. Після цього можна додавати сухі дріжджі.
Метабісульфіткалію K2S2O5-E224 використовується для зупинки бродіння,він діє як стабілізатор для повного знищення дріжджів в кінці бродіння, що дозволяє безпечно розливати в пляшки домашнє вино та пиво.
Стабілізація: 1-2 г - 10 л вина / пива
Дозування: Генеральне очищення: 10 г / 2 л води
Вино
Метабісульфіт калію - звичайна добавка до вина або сусла, в якій він утворює газ діоксид сірки (SO2). Це і перешкоджає зростанню більшості диких мікроорганізмів, і він діє як потужний антиоксидант, захищаючи як колір, так і ніжні аромати вина. Виноробне обладнання дезінфікується обприскуванням розчином.
Пиво
Метабісульфіт калію іноді використовують у пивоварній промисловості для пригнічення росту диких дріжджів, бактерій та грибів. Це називається "стабілізацією". Він також використовується для нейтралізації хлораміну, який був доданий у водопровідну воду біля джерела як дезінфікуючий засіб. Його використовують як домашні, так і комерційні пивовари. Його не так багато використовують для варіння пива, оскільки сусло майже завжди вариться, що вбиває більшість мікроорганізмів. Його також можна додавати у воду (вода, що використовується для розтирання солодового ячменю), щоб видалити хлораміни, які можуть спричинити фенольні ароматизатори у пиві.
Термін придатності - завжди найсвіжіші, уточняйте у менеджера.
Основні | |
---|---|
Виробник | Spirit Ferm |
Країна виробник | Швеція |
Вага | 10 г |
- Ціна: 35 ₴