Морозні вечори наповнить смаком та ароматом прянощів зігріваючий напій. Глінтвейн вийде чудовим та легко приготується з набором спецій, що містить найкращий духмяний склад: кориця, кардамон, гвоздика, сушений апельсин та імбир, а також бадьян і перець запашний.
Для приготування ароматного напою візьміть:
- набір спецій для глінтвейну;
- вино червоне сухе - 0,75 л;
- цукор - 2 ч.л.
Приготування глінтвейну
Вино слід розігріти на вогні до 70℃. Сюди ж висипте вміст упаковки зі спеціями та цукор. Ретельно перемішуючи, нагріваємо напій до розчинення цукру. Слід уважно прослідкувати та не допустити кипіння напою.
Заберіть напій з вогню та дайте настоятися під кришкою близько 30 хвилин. Тепер можете розливати напій у келихи та смакувати!
Вага упаковки – 23 г.
Склад: кориця, бадьян, перець запашний, кардамон, гвоздика, апельсин, імбир.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Тип спецій | Суміш спецій та трав |
Упаковка | Дой-пак |
Вага | 23 г |
Склад | кориця, бадьян, перець запашний, кардамон, гвоздика, апельсин, імбир |
- Ціна: 73 ₴