Карпатський корінь калгану
Карпатський корінь калгану застосовується для настоювання алкогольних напоїв. Смак та аромат кореню лише сприяє цьому, він запашний, гіркуватий, не нав’язливий, проте стійкий.
Стебло рослини сягає до 20 см у висоту, та має дерев’янисту кореневу систему. Корінь містить найбільшу концентрацію корисних речовин. Корисні властивості кореня зумовлені високим вмістом дубильних речовин, а їх тут до 35%, та різного роду кислот - яблучної, хінної, аскорбінової, наявністю біологічно активних речовин та мікроелементів: калію, заліза, марганцю, цинку, селену, фосфору, міді.
Приготування настоянки на калгані
Народна назва “чоловіча сила” походить від латинської назви Potentílla erécta. Його недарма називають афродизіаком, створеним природою. Про цілющі властивості кореня передаються з покоління в покоління чимало легенд. Його вважають не лише джерелом чоловічої енергії, а й життєвої сили.
Народна медицина здавна застосовує корінь при лікуванні шкіри, порожнини рота, слизової, серцево-судинної системи, шлунково-кишкових, виразкових хвороб, має протизапальний, регенеруючий, кровоспинний ефект.
Готуйте настоянки на основі калгану та будьте здорові!
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Вага | 100 г |
Склад | корінь калгана |
Упаковка | Пакет zip замок |
- Ціна: 79 ₴/100 г