Кошик
2975 відгуків
+380 (63) 792-94-22
+380 (98) 076-84-22
+380 (66) 031-58-31
ФЕРМЕНТАЦІЯ
Кошик
Набір спецій для джину в стилі “Monkey 47”
  • Набір спецій для джину в стилі “Monkey 47”, фото 3

Набір спецій для джину в стилі “Monkey 47”

  • В наявності
  • Код: 472

543 ₴

+380 (63) 792-94-22
  • +380 (98) 076-84-22
  • +380 (66) 031-58-31
повернення товару протягом 14 днів безкоштовно
Набір спецій для джину в стилі “Monkey 47”
Набір спецій для джину в стилі “Monkey 47”В наявності
543 ₴
+380 (63) 792-94-22
  • +380 (98) 076-84-22
  • +380 (66) 031-58-31
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Набір спецій для приготування джину в стилі Monkey 47

Країна-виробник - Україна

Набір спецій для джина в стилі «Monkey 47» - це поєднання спецій, трав, квітів та ягід.

Вага 250 грам, спеції упаковані в крафт пакет. Набір спецій для джина в стилі Monkey 47, розрахований на отримання 12-15 літрів джина методом парової інфузії, або 5-8 літрів джина методом мацерації (настоювання).

Джин - трави ялівцю, підкреслені свіжими нотками цитрусових, а також гострими - спецій і чайного дерева.

Склад спецій для джина в стилі monkey 47

Ялівець, коріандр, корінь дягеля, касія (кориця), лакриця (солодка), мигдаль гіркий, мелегетський перець (райські зерна), перець кубеба, перець горошком, перець зелений, перець стручковий, перець білий, цедра апельсина, цедра лимона, цедра памеранца, імбир сушений, кардамон зелений, бергамот, корінь ірису (фіалковий корінь), цвіт акації, журавлина, малина лісова, чорна смородина, глід, ожина, вербена, березові бруньки, чай, шавлія, меліса, жасмин, лимонник китайський, гвоздика, чорниця, брусниця, терен, чорноплідна горобина, лепеха болотна, червона горобина, чорна бузина, лаванда, каркаде, ромашка, мускатний горіх, шипшина, бджолиний бальзам, соснова брунька. 

Приготування джина в стилі monkey 47

Для приготування методом настоювання потрібно 7 - 8 літрів перегону 45 - 50 градусів. Інгредієнти кладемо в посудину і залишаємо мінімум на 10 днів і до 2 тижнів. Місце для настоювання слід обрати тепле, але темне. Щодня настоянку струшувати. Після цього рідину слід розбавити водою. 30-35-градусна настоянка виливається в перегінний куб, температура нагріву - середня. За умови, що ви використовуєте якісний дистилят - можна відібрати перші 50 г голів. «Серце» закінчуємо відбирати на 45%. Не допускайте потрапляння хвостів - через них напій мутніє. Готовий напій потрібно довести до міцності 45 градусів. Дати відстоятися 7 днів.

Для приготування джина за допомогою джин-кошика потрібно приготувати 20 л розведеного до 30% дистиляту. Спеції слід трохи порозминати, особливу увагу приділити ягодам ялівцю. Висипати в джин-кошик. Для поступового нагрівання слід обирати повільну перегонку та середню температуру.

Під час процесу дистиляції уважно стежити за тим, щоб рівень флегми не був перевищений і не переливався назад у куб.

Відбирайте фракцію до моменту, поки градус не впаде до 50%. Готовий напій повинен мати міцність 42 - 45 градусів. Дайте йому ще 7 днів і можете пробувати.

Основні
Країна виробникУкраїна
УпаковкаДой-пак
Вага250 г
СкладЯлівець, коріандр, корінь дягелю, касія (кориця), лакриця (солодка), мигдаль гіркий, мелегетский перець (райські зерна), перець кубеба, перець горошком, перець зелений, перець стручковий, перець білий, цедра апельсина, цедра лимона, цедра памеранца , імбир сушений, кардамон зелений, бергамот, корінь ірису (фіалковий корінь), цвіт акації, журавлина, малина лісова, чорна смородина, глід, ожина, вербена, березові бруньки, чай, шавлія, меліса, жасмин, лимонник китайський, гвоздика, чорниця , брусниця, терен, чорноплідна горобина, аїр болотний, червона горобина, бузина чорна, лаванда, каркаде, ромашка, мускатний горіх, шипшина, бджолиний бальзам, соснова брунька.
ВиробникАїр
Тип спеційНабір спецій, ягід, квітів
  • Ціна: 543 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner