Тріска мікро сильного обсмажування
Країна виробник - Україна
Насичений димний, шоколадний ефект. 100 грам тріски розраховане на дозрівання 10 літрів готового продукту.
Натуральна і термооброблена тріска з двох ботанічних видів дуба (Quercus robur – дуб черешчатий і Quercus petraea – дуб скельний) віком понад 100 років, які ростуть в екологічно чистих регіонах України
Використовується виключно комлева (нижня частина ствола – до 7 м заввишки). Застосовується для інтенсифікації процесів дозрівання молодих спи-тів, білих і червоних вин, а також їх лікування хвороб, видалення вад і недоліків. На застосування тріски у виноробстві є дозвіл МОЗ і необхідна нормативна документація Держспоживстандарту України. Витрата 8-10 грам на 1 літр готового продукту. Час витримки 1-3 місяці.
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Тип деревини | Дуб |
Застосування тріски | Для настоянок |
Упаковка | Поліетиленовий прозорий мішок |
- Ціна: 84 ₴/100 г