Набір спецій для джину в стилі "gordon's london dry" до 20-ти літрів
Виробник - Україна
Опис
Набір спецій для джину "gordon's london dry" підібраний спеціально для отримання великої кількості напою за неповторним рецептом. Для вишуканих ароматно-смакових якостей виробник додав: коріандр, лакрицю, горіх мускатний, корінь дягелю та касію. Гострий аромат ялівцю є провідним в цьому напої, а яскравих й свіжих ноток додає імбирний корінь.
Приготування джину
Готувати джин можна двома способами, та отримати при цьому різну кількість напою.
Метод настоювання. Для цього потрібно інгредієнти залити 7-8 літрами перегону (45-50%), близько 10 днів - 2 тижнів суміш має стояти в місці з мінімальним доступом світла. Щодня її потрібно струшувати. Після того, як розчин відстоявся, його слід профільтрувати та додати холодної води. Міцність напою становитиме 30 - 35%.
Розчин слід залити в дистиляційний куб, нагрівати при середній температурі. Потрібно відібрати перші 50 г голів. На 45% слід закінчити відбирати “серце”. “Хвости” роблять настій каламутним. Міцність готового напою потрібно довести до 45%. Після цього - залишити ще на тиждень.
Метод парової інфузії дозволяє використати аж 20 л дистиляту. Спеції для джину слід трохи помнути в ступці, але сильно подрібнювати не треба. В джин-кошик всипати вміст упаковки. В перегінний куб залити дистилят (розведений до 30 градусів міцності). Дистиляцію слід починати з невеликої температури, аби спеції рівномірно прогрілись.
Потрібно уважно слідкувати за рівнем флегми в джин-корзині. Головне не допустити переливання флегми назад в дистиляційну ємність. Зливайте вміст джин-кошика в ємність для відходів, використовуючи дренажний кран внизу. Цю процедуру можливо знадобиться повторити кілька разів протягом всієї перегонки.
Перший дистилят 20 - 50 мл, отриманий з перегінного кубу, потрібно відібрати, адже це найбільш гірка порція олії ялівцю.
Основну фракцію потрібно відбирати до моменту, поки градус не сягне 50%. Далі розбавити джин до 42 - 45%. Дати постояти ще 7 днів і можна смакувати!
Приємного вживання!!!
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Упаковка | Пакет з крафт-паперу |
Склад | Ялівець, коріандр, корінь дягелю, касія, лакриця, корінь імбиру, мускатний горіх. |
Користувальницькі характеристики | |
Тип спецій | Набір спецій, прянощів |
Вага (грам) | 250 |
- Ціна: 212 ₴