Кошик
2531 відгук
+380 (63) 792-94-22
+380 (98) 076-84-22
+380 (66) 031-58-31
ФЕРМЕНТАЦІЯ
Кошик
Набір спецій для джину в стилі "gordon's london dry"
  • Набір спецій для джину в стилі "gordon's london dry", фото 3

Набір спецій для джину в стилі "gordon's london dry"

  • В наявності
  • Код: 461

212 ₴

+380 (63) 792-94-22
  • +380 (98) 076-84-22
  • +380 (66) 031-58-31
повернення товару протягом 14 днів безкоштовно
Набір спецій для джину в стилі "gordon's london dry"
Набір спецій для джину в стилі "gordon's london dry"В наявності
212 ₴
+380 (63) 792-94-22
  • +380 (98) 076-84-22
  • +380 (66) 031-58-31
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Набір спецій для джину в стилі "gordon's london dry" до 20-ти літрів

Виробник - Україна

Опис

Набір спецій для джину "gordon's london dry" підібраний спеціально для отримання великої кількості напою за неповторним рецептом. Для вишуканих ароматно-смакових якостей виробник додав: коріандр, лакрицю, горіх мускатний, корінь дягелю та касію. Гострий аромат ялівцю є провідним в цьому напої, а яскравих й свіжих ноток додає імбирний корінь. 

Приготування джину

Готувати джин можна двома способами, та отримати при цьому різну кількість напою. 

Метод настоювання. Для цього потрібно інгредієнти залити 7-8 літрами перегону (45-50%), близько 10 днів - 2 тижнів суміш має стояти в місці  з мінімальним доступом світла. Щодня її потрібно струшувати. Після того, як розчин відстоявся, його слід профільтрувати та додати холодної води. Міцність напою становитиме 30 - 35%. 

Розчин слід залити в дистиляційний куб, нагрівати при середній температурі. Потрібно відібрати перші 50 г голів. На 45% слід закінчити відбирати “серце”. “Хвости” роблять настій каламутним. Міцність готового напою потрібно довести до 45%. Після цього - залишити ще на тиждень.

Метод парової інфузії дозволяє використати аж 20 л дистиляту. Спеції для джину слід трохи помнути в ступці, але сильно подрібнювати не треба. В джин-кошик всипати вміст упаковки. В перегінний куб залити дистилят (розведений до 30 градусів міцності). Дистиляцію слід починати з невеликої температури, аби спеції рівномірно прогрілись.

Потрібно уважно слідкувати за рівнем флегми в джин-корзині. Головне не допустити переливання флегми назад в дистиляційну ємність. Зливайте вміст джин-кошика в ємність для відходів, використовуючи дренажний кран внизу. Цю процедуру можливо знадобиться повторити кілька разів протягом всієї перегонки.

Перший дистилят 20 - 50 мл, отриманий з перегінного кубу, потрібно відібрати, адже це найбільш гірка порція олії ялівцю.

Основну фракцію потрібно відбирати до моменту, поки градус не сягне 50%. Далі розбавити джин до 42 - 45%. Дати постояти ще 7 днів і можна смакувати!

Приємного вживання!!!

Основні
Країна виробникУкраїна
УпаковкаПакет з крафт-паперу
СкладЯлівець, коріандр, корінь дягелю, касія, лакриця, корінь імбиру, мускатний горіх.
Користувальницькі характеристики
Тип спеційНабір спецій, прянощів
Вага (грам)250
  • Ціна: 212 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner