Кошик
2720 відгуків
+380 (63) 792-94-22
+380 (98) 076-84-22
+380 (66) 031-58-31
ФЕРМЕНТАЦІЯ
Кошик
Набір спецій для джину в стилі "bombay sapphire"

Набір спецій для джину в стилі "bombay sapphire"

  • В наявності
  • Код: 460

391 ₴

+380 (63) 792-94-22
  • +380 (98) 076-84-22
  • +380 (66) 031-58-31
повернення товару протягом 14 днів безкоштовно
Набір спецій для джину в стилі "bombay sapphire"
Набір спецій для джину в стилі "bombay sapphire"В наявності
391 ₴
+380 (63) 792-94-22
  • +380 (98) 076-84-22
  • +380 (66) 031-58-31
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Набір спецій для джину в стилі bombay sapphire

Країна-виробник - Україна

Набір спецій для джину в стилі “Bombay sapphire” дозволить відчути весь спектр смаку цього унікального напою. Використовуючи для основи домашній дистилят, можна отримати до 15 - 20 літрів джину з допомогою парової інфузії, або 5 - 8 літрів методом настоювання.

Приготування джину в стилі "bombay sapphire"

Набір спецій для джина в стилі bombay sapphire розрахований на отримання 15-20 літрів джина методом парової інфузії або 5-8 літрів джина методом мацерації (настоювання) в залежності від бажаної інтенсивності ароматів.

Перший спосіб - мацерація

Для цього підготуйте 7 - 8 л дистиляту, міцність 45 - 50 градусів. Додати спеції для джину в ємність, залити алкоголем. 10 - 14 днів настій має набиратися аромату в теплому місці без доступу світла. Щодня розчин потрібно перемішувати. Після цього розчин слід профільтрувати та розвести водою до 30 - 35%. Залийте розчин в ємність для перегонки, що має відбуватися при середній температурі. Для розбавленого дистиляту достатньо відібрати перші 50г голів. “Серце” відбирають до 45%. Не допускати потрапляння хвостів, це лише сприятиме тому, що настій буде мутніти. Міцність настою в результаті має становити близько 42 - 45%. При нижчому градусі напій втратить свіжі цитрусові нотки. Напій слід залишити ще на 7 днів. Джин готовий до вживання!

Парова інфузія дає можливість приготувати напій з допомогою джин-кошика. Окрім цього потрібно підготувати 20 л перегону, розведеного до міцності 30%.

Спеції для джину трохи подрібнити, перемішати та додати в кошик. Дистиляційну посудину наповнити перегоном. Процес потрібно починати за невисокої температури для кращого прогріву спецій.

Основну фракцію слід відбирати до моменту, поки градус не впаде до 50%.

Напій, розбавлений до 42 - 45%, відпочиває тиждень та гарно смакує.

Основні
Країна виробникУкраїна
Тип спеційСуміш спецій та трав
УпаковкаДой-пак
Вага250 г
СкладЯлівець, коріандр, корінь дягелю, касія, лакриця, гіркий мигдаль, райські зерна, перець кубеба, цедра лимона, корінь ірису.
  • Ціна: 391 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner