Кошик
1783 відгуків

Зараз компанія не може швидко обробляти замовлення та повідомлення, оскільки за її графіком роботи сьогодні вихідний. Ваша заявка буде оброблена в найближчий робочий день.

+380 (63) 792-94-22
+380 (98) 076-84-22
+380 (66) 031-58-31
ФЕРМЕНТАЦІЯ
Кошик
Набір спецій для джину в стилі "beefeater london dry"

Набір спецій для джину в стилі "beefeater london dry"

  • В наявності
  • Код: 459

230 ₴

+380 (63) 792-94-22
  • +380 (98) 076-84-22
  • +380 (66) 031-58-31
повернення товару протягом 14 днів безкоштовно
Набір спецій для джину в стилі "beefeater london dry"
Набір спецій для джину в стилі "beefeater london dry"В наявності
230 ₴
+380 (63) 792-94-22
  • +380 (98) 076-84-22
  • +380 (66) 031-58-31
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Набір спецій для джину в стилі "beefeater london dry" до 20-ти літрів

Виробник - Україна

Опис

Набір спецій для джину в стилі “Beefeater london dry” - це збір трав, що дарують неповторний смак. Ви відчуєте аромат тайгового лісу завдяки ялівцю, а цедра цитрусових подарує букет свіжості.

Залежно від того, який аромат Ви хотіли б відчувати більше, обирайте спосіб виготовлення джину. Спецій достатньо, щоб отримати 15 - 20 літрів напою з допомогою парової інфузії. 5 - 8 літрів вийде отримати в результаті настоювання. 

Рецепт джину

Для приготування джину методом настоювання потрібно 7 - 8 л перегону (45 - 50%) та спеції висипати в посудину та потримати не менше 10 днів до 2 тижнів, в теплому місці, куди не потрапляє світло. Щодня посудину потрібно струшувати. Після того, як цей термін вийде, розчин слід профільтрувати, додати чистої води. Міцність розчину після розведення водою має становити 30 - 35%. 

Рідину слід вилити в посуд для дистиляції. Нагрівання виставити на середню температуру. Відібрати потрібно перших 50 г “голів”. Не допускайте потрапляння “хвостів”, інакше настоянка помутніє. Міцність кінцевого продукту має становити 45%. Після цього джин набирається смаку та аромату ще 7 днів й можна куштувати.

Для того, аби приготувати джин за допомогою парової інфузії потрібно 20 літрів розбавленого до 30 градусів перегону, спеції та джин-кошик. Достатньо лише трохи порозминати плоди ялівцю та ретельно змішати всі спеції, висипати в “кошик”. Дистилят вилити в перегінний апарат. Дистиляцію слід починати з невисокої температури, аби трави та спеції прогрілися рівномірно. Під час процесу дистиляції важливо зливати відходи з допомогою дренажного крана. Відібрати основну фракцію слід до моменту, поки міцність не зупиниться на 50%. Джин слід розвести до 42 - 45%. Залиште відпочивати 7 днів та вживайте домашній ароматний напій з задоволенням!

Основні
Країна виробникУкраїна
УпаковкаПакет з крафт-паперу
СкладЯлівець, коріандр, корінь дягелю, цедра апельсина, цедра лимона, мигдаль гіркий, корінь ірису
Користувальницькі характеристики
Тип спеційНабір спецій, прянощів, фруктів
Вага (грам)250
  • Ціна: 230 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner