Кошик
1806 відгуків

Зараз компанія не може швидко обробляти замовлення та повідомлення, оскільки за її графіком роботи сьогодні вихідний. Ваша заявка буде оброблена в найближчий робочий день.

+380 (63) 792-94-22
+380 (98) 076-84-22
+380 (66) 031-58-31
ФЕРМЕНТАЦІЯ
Кошик
Набір спецій для джину в стилі "hendrick's"
  • Набір спецій для джину в стилі "hendrick's", фото 2

Набір спецій для джину в стилі "hendrick's"

  • В наявності
  • Код: 458

382 ₴

+380 (63) 792-94-22
  • +380 (98) 076-84-22
  • +380 (66) 031-58-31
повернення товару протягом 14 днів безкоштовно
Набір спецій для джину в стилі "hendrick's"
Набір спецій для джину в стилі "hendrick's"В наявності
382 ₴
+380 (63) 792-94-22
  • +380 (98) 076-84-22
  • +380 (66) 031-58-31
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Набір спецій для джину в стилі "hendrick's" до 20-ти літрів

Виробник - Україна

Опис 

Набір спецій для джина в стилі “Hendrick's” - це не просто трави, цей мікс здатен перетворити 20 літрів дистиляту в неперевершений напій. Кожна складова набору залишає свою нотку аромату та смаку, що разом створюють відмінний букет. Ялівець дає гострі нотки, кардамон та касія - запашні, а цитрусові - свіжі з гірчинкою.

Рецепт джину в стилі "hendrick's"

Приготування джина методом настоювання (мацерації). Для настоянки потрібно підготувати 7 - 8 літрів дистиляту (45-50%). До нього додати спеції. Настоювати в теплому темному приміщенні до 2 тижнів, а перевірити готовність можна вже після 10 днів. Щодня настоянку слід струшувати. Розчин потрібно профільтрувати та розвести водою, міцність настою повинна складати 30 - 35%.

Дистиляційний куб заповнюємо цим розчином. Щоб спеції для джину повільно нагрівалися, пристрій налаштовуємо на середню температуру. Відібрати потрібно 50 г голів. Серцевину слід закінчувати відбирати на 45%. Міцність отриманого напою в результаті повинна становити 45 градусів. Напою дати час 7 днів відстоятися.

Приготування джина методом парової інфузії за допомогою джин-кошика. Приготувати джин можна й за допомогою методу парової інфузії. Для цього використовуйте джин-кошик, а також підготуйте 20 літрів 30-ти градусного перегону. Ягоди ялівцю трохи потиснути, додати до інших спецій та засипати в джин-кошик. В перегінну посудину залити алкоголь. Відходи потрібно забирати під час дистиляції, щоб не зіпсувати смак продукту. 

Основну фракцію відбирати до того моменту, поки міцність не сягне 50%. Розбавити напій потрібно до позначки міцності 42 - 45 та залишити на 7 днів відпочивати. Можна насолоджуватись джином власного приготування!

Основні
Країна виробникУкраїна
УпаковкаПакет з крафт-паперу
СкладЯлівець, коріандр, корінь дягелю, касія (кориця), лакриця (солодка), перець кубеба, цедра апельсина, цедра лимона, кардамон, корінь ірису (фіалковий корінь), лаванда, троянда, лавровий лист, кмин.
Користувальницькі характеристики
Тип спеційНабір спецій, трав, прянощів, квітів, ягід
Вага (грам)250
  • Ціна: 382 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner