Набір спецій для приготування джину Hendrick's
Hendrick's — це відомий шотландський джин, який здобув популярність завдяки своїм унікальним ароматичним нотам і нетрадиційному підходу до виготовлення. Він відрізняється від класичних лондонських джинів своїм свіжим і легким смаком з яскравими квітковими та рослинними нотами.
Набір спецій для джина в стилі “Hendrick's” - це не просто трави, цей мікс здатен перетворити 20 літрів дистиляту в неперевершений напій. Кожна складова набору залишає свою нотку аромату та смаку, що разом створюють відмінний букет. Ялівець дає гострі нотки, кардамон та касія - запашні, а цитрусові - свіжі з гірчинкою.
Рецепт джину в стилі "hendrick's"
Приготування джина методом настоювання (мацерації). Для настоянки потрібно підготувати 7 - 8 літрів дистиляту (45-50%). До нього додати спеції. Настоювати в теплому темному приміщенні до 2 тижнів, а перевірити готовність можна вже після 10 днів. Щодня настоянку слід струшувати. Розчин потрібно профільтрувати та розвести водою, міцність настою повинна складати 30 - 35%.
Дистиляційний куб заповнюємо цим розчином. Щоб спеції для джину повільно нагрівалися, пристрій налаштовуємо на середню температуру. Відібрати потрібно 50 г голів. Серцевину слід закінчувати відбирати на 45%. Міцність отриманого напою в результаті повинна становити 45 градусів. Напою дати час 7 днів відстоятися.
Приготування джина методом парової інфузії за допомогою джин-кошика. Приготувати джин можна й за допомогою методу парової інфузії. Для цього використовуйте джин-кошик, а також підготуйте 20 літрів 30-ти градусного перегону. Ягоди ялівцю трохи потиснути, додати до інших спецій та засипати в джин-кошик. В перегінну посудину залити алкоголь. Відходи потрібно забирати під час дистиляції, щоб не зіпсувати смак продукту.
Основну фракцію відбирати до того моменту, поки міцність не сягне 50%. Розбавити напій потрібно до позначки міцності 42 - 45 та залишити на 7 днів відпочивати. Можна насолоджуватись джином власного приготування!
Основні | |
---|---|
Виробник | Hot Rod Distiller International |
Країна виробник | Україна |
Упаковка | Дой-пак |
Вага | 250 г |
Склад | Ялівець, коріандр, корінь дягелю, касія (кориця), лакриця (солодка), перець кубеба, цедра апельсина, цедра лимона, кардамон, корінь ірису (фіалковий корінь), лаванда, троянда, лавровий лист, кмин. |
Тип спецій | для настоювання |
- Ціна: 382 ₴