Кошик
2527 відгуків

Працюємо, залишайте замовлення на сайті ! Консультант зателефонує вам у робочий час!

+380 (63) 792-94-22
+380 (98) 076-84-22
+380 (66) 031-58-31
ФЕРМЕНТАЦІЯ
Кошик
Набір спецій для вермуту в стилі "campari"

Набір спецій для вермуту в стилі "campari"

  • В наявності
  • Код: 465

299 ₴

+380 (63) 792-94-22
  • +380 (98) 076-84-22
  • +380 (66) 031-58-31
повернення товару протягом 14 днів безкоштовно
Набір спецій для вермуту в стилі "campari"
Набір спецій для вермуту в стилі "campari"В наявності
299 ₴
+380 (63) 792-94-22
  • +380 (98) 076-84-22
  • +380 (66) 031-58-31
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Набір спецій для приготування вермуту в стилі Campari

Країна-виробник: Україна

Набір спецій для вермуту в стилі “Сampari” - це вишуканий смак трав та спецій, зібраних для того, аби Ви могли відтворити насичений смак напою.

Campari - це італійський біттер (лікер), відомий своїм яскраво-червоним кольором і гірким, пряним смаком. Його основа - суміш спирту, води, ароматичних трав, фруктів та інших рослинних інгредієнтів, які надають йому характерну гіркоту і складний аромат. Точний рецепт Campari є комерційною таємницею.

Рецепт вермуту в стилі Campari

На все вам знадобиться:

  • пакет спецій в стилі Кампарі;
  • 750 мл дистиляту міцністю 40%;
  • 250 мл води;
  • 200 грам цукру;
  • харчовий барвник червоний (за бажанням).

В посудину висипати 200 г цукру, додати 250 мл води. Поставити на середній вогонь та помішувати до повного розчинення цукру. Можна додати барвник. Розчин потрібно довести до кипіння, варити 10 - 15 хв, далі сироп потрібно охолодити. Якщо Ви додавали барвник, тоді слід процідити розчин через марлевий відріз, складений в кілька шарів. Зберігати в холодильнику. 

0,75 мл сорокаградусного дистиляту та спеції для вермуту змішати в банці. Під щільно закритою кришкою настій має стояти 2 - 3 дні при кімнатній температурі. Після цього настоянка проходить фільтрацію через марлю. Відтиснувши добре тверді складові суміші, настоянку слід профільтрувати кілька разів через кавовий або ватний фільтр. В результаті у вас вийде приблизно 0,65 л розчину. Додавайте пофарбований цукровий сироп та насолоджуйтесь смаком вермуту!

З нашого рецепта ми свідомо виключили харчовий червоний барвник (кармін), який присутній в оригінальному рецепті.

Застосування:

Campari широко використовується в коктейлях, таких як:

  • Негроні (рівні частини Campari, джина і солодкого вермуту).
  • Американо (Campari, солодкий вермут і газована вода).
  • Кампарі з содовою (Campari і содова зі скибочкою апельсина).

Цей біттер добре поєднується з вермутом, содовою, а також різними цитрусовими і спиртними напоями, надаючи коктейлям свіжості та особливої гіркуватості.

Основні
Країна виробникУкраїна
УпаковкаДой-пак
Вага175 г
СкладПомаранча гіркий, цедра лимона, гвоздика, дягель, аніс, фенхель, корінь ірису німецького, полин гіркий, майоран, шавлія, чебрець, розмарин, кориця.
Тип спеційНабір спецій, трав, прянощів
  • Ціна: 299 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner