Набір спецій вермут в стилі Martini
Набір спецій для приготування вермуту в стилі "martini" з 9 літрів дистиляту дозволяє отримати ароматний вермут.
Набір трав та спецій забезпечать відмінний смак та аромат. В упаковці Ви знайдете весь букет трав, необхідних для приготування вишуканого запашного напою. Вага 10 грам, у складі полин гіркий, кориця, ромашка, ялівець, чорна бузина, кардамон, мускатний горіх, перцева м'ята, деревій, ванілін.
Рецепт вермуту в стилі "martini"
Для приготування ароматної основи напою необхідні інгредієнти: набір спецій, 95%-ий дистилят (85 мл), та вода (25 мл).
Для вермуту - 700 мл вина, потрібно біле напівсолодке, цукор - 70 г, вода - 50 мл та 50 мл дистиляту такої ж міцності, що й для основи.
Інгредієнти упаковки зі спеціями та 85 мл алкоголю з 25 мл води змішати та настоювати 14 днів. Місце слід вибрати темне та прохолодне, есенцію час від часу перемішувати. Після виходу цього терміну, настоянку слід профільтрувати, добре використовувати 4 шари марлі. Спеції слід добре відтиснути, а отриманий настій процідити через ватний фільтр. Залишаємо на 2 дні.
Далі потрібно приготувати вермут. До вина доливаємо 50 мл дистиляту. З 70 г цукру та 50 мл води потрібно зварити сироп та додати в кріплене вино. Сюди ж доливаємо 8 мл есенції. Тепер напій можна скуштувати та додати есенції до смаку. Закупорюємо та лишаємо дозрівати ще 1 - 2 місяці.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Упаковка | Дой-пак |
Склад | полин гіркий, кориця, ромашка, ялівець, чорна бузина, кардамон, мускатний горіх, перцева м'ята, деревій, ванілін. |
Користувальницькі характеристики | |
Тип спецій | Набір спецій, трав, прянощів |
Вага (грам) | 10 |
- Ціна: 92 ₴